Originally posted 2015-12-30 14:13:59.
با این نکات و روشهای جدیدی که خود پیدا میکنید، ضایعات مواد غذایی را به حداقل رسانده، از همه قسمتهای مواد خوراکی دوباره استفاده کنید.

۱ – از قسمت سفید پیازچه بیشتر استفاده کنید.
ممکن است کمی عجیب به نظر برسد ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمتهای سبز آن استفاده کنید و مدتی طولانی پیازچه تازه داشته باشید.
۲ – قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.
۳ – از لرد قهوه دوباره استفاده کنید.
از آن برای فراری دادن مورچهها، به عنوان خوشبو کننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده نمایید.
۴ – استفاده از پوست پرتقال
از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.
۵ – استفاده از موزهای تیره
به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آنها برای پختن نانهای موزی استفاده کنید. همچنین میتوانید با پختن آن ها دسری عالی تهیه نمایید.
۶ – چیپس مانده را دور نیندازید.
کافیست آنها را ۱۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.
۷ – میتوانید برش باقیمانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید
آن را ۵ – ۴ دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.
۸ – نانهای تست مانده و خشک شده را دور نریزید’
میتوانید آنها را خرد و سرخ کرده همراه با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف کنید.
۹ – از اسفنج های قدیمی دوباره استفاده کنید.
برای از بین بردن باکتریهای موجود در اسفنج قدیمی، اول آن را خیس کنید و ۲ دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا ۹۹ درصد جرم آن از بین رفته، دوباره قابل استفاده شود.
۱۰ – از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کود باغچه استفاده کنید.