صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / کوبیده مرغ و روش تهیه آن
روش تهیه کباب کوبیده مرغ- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

کوبیده مرغ و روش تهیه آن

#کوبیده_مرغ #دانستنی #بیشتر_بدانیم

کباب کوبیده مرغ، می تواند یک غذای کامل رژیمی برای کسانی باشد که معمولاً گوشت قرمز نمی خورند یا توسط پزشک از خوردن گوشت قرمز منع شده اند. برای این که این افراد از خوردن کباب کوبیده _که غذای بسیار مقوی و خوشمزه ای است _ محروم نشوند، ما تهیه و میل نمودن این نوع کباب را پیشنهاد می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ :

جعفرى ساطورى شده ٣ تا ۴ قاشق غذا خورى

فلفل دلمه اى : ۱ / ۲

پیاز متوسط : ١ عدد

سینه مرغ کامل : ١ قطعه

زعفران : ٢ قاشق غذا خورى

کره : ١٠٠گرم

نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ :

ابتدا سینه مرغ را ٢ بار با پنجره ریز چرخ کنید.

پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را کاملاً بگیرید.(آب پیاز را دور نریزید.)

زعفران را با کمی آب دم کنید.

جعفری را ریز کرده، آماده نمایید.

سپس گوشت مرغ چرخ شده، زعفران دم کشیده، نمک و فلفل، پیاز رنده شده بدون آب و جعفرى ساطورى شده را با هم مخلوط کنید و تا جایى که چربى روى دستتان را بگیرد مواد را ورز دهید، سپس روى ظرف را با سلفون بپوشانید و ٢ ساعت در یخچال به آن استراحت دهید .

حالا مواد را به سیخ مخصوص کوبیده بکشید و به جاى استفاده از آب که هنگام سیخ کشیدن کباب به دست می زنید از آب پیازى که رنده کرده بودید، استفاده کنید. این کار طعم خوبى به کباب شما می دهد.

سیخ ها را به روى آتش منتقل کنید و هر چند درصد کمى احتمال ریختن آن هست اما دقایق اولیه سریع سیخ ها را پشت و رو کنید بعد از آماده شدن با پلوى زعفرانى یا نان داغ میل کنید البته کره داغ و آب شده را با برس قبل از سرو به کبابتان بمالید.

منبع: نمکستان

این مطالب را نیز ببینید!

ارتباط مصرف غذاهای سرخ کرده با مرگ قلبی ناگهانی، چیست؟

تحقیق جدید نشان می دهد، بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.