صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه اِرگلی پیتزا – غذای مخصوص برای ماه رمضان
طرز تهیه اِرگلی پیتزا- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه اِرگلی پیتزا – غذای مخصوص برای ماه رمضان

#تهیه_ارگلی_پیتزا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

ماه مبارک رمضان که می شود همه ما می رویم به دنبال همان غذاهای مرسوم و متداولی که هر ساله معمولاً در ایام روزه داری می پزیم. مهم ترین وی‍ژگیشان هم این است که مقوی هستند و در ساعات روزه داری ما را – به اصطلاح- خوب نگه می دارند.

اشکال کار اینجاست که هفته دوم که تمام می شود، غذاها به نظرمان آن قدر تکراری می آیند که از آن به بعد دیگر با اشتیاق قبلی آن ها را نمی خوریم و در واقع دلمان غذاها و یا افطاری های متنوع می خواهد. به همین دلیل در این پرونده سراغ غذاهای افطار کشور همسایه ترکیه رفته ایم. با توجه به این که ذائقه ترکیه ای ها به ما بسیار نزدیک است، این غذاها می توانند سفره افطار امسال ما را متنوع ترکنند. یکی از این غذاهای خوشمزه، ارگلی پیتزا است که طرز تهیه آن را توضیح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر

۳ پیمانه آرد

۱ قاشق سوپ خوری پودرخمیر ترش

۱.۲ پیمانه آب ولرم

۱.۲ پیمانه آب

۱ قاشق مربا خوری شکر

۱ قاشق مربا خوری نمک

۴ قاشق سوپ خوری روغن مایع

مواد میانی

۱.۲ سینه مرغ خلالی خرد شده

۶ عدد پنیر پیتزای ورقه ای ( زرد یا سفید)

سس قرمز به میزان لازم

۱ قاشق چای خوری پودر آویشن

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خلالی خرد شده

۱ عدد پیاز

روغن به میزان لازم

نمک و زردچوبه و پودر خردل و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد رومال

۱ عدد زرده تخم مرغ

۱ قاشق چای خوری پودر قند

۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده

طرز تهیه:

  1. ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. در یک کاسه دیگر شکر و نصف پیمانه آب را با پودر خمیرترش مخلوط کنید تا عمل آمده و پف کند.
  2. وسط کاسه آرد را گود کرده و خمیرترش عمل آمده، روغن مایع و آب ولرم را داخل آن بریزید و خمیر را جمع کنید. اگر خمیر جمع نشد کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن داغ به همراه زردچوبه تفت دهید. مرغ را به همراه فلفل دلمه ای، پودر آویشن، پودر خردل و مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کرده، تفت دهید.
  4. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و دو طرف آن را به طرف وسط برش های موازی بزنید. حالا روی خمیر سس قرمز مالیده و پنیرها را روی آن بریزید. وسط خمیر را از موادی که آماده کرده اید پر کرده و روی آن را به صورت ضربدری از دو طرف جمع کنید.
  5. مواد رومال را در یک کاسه مخلوط کرده و روی پیتزاها بمالید. پیتزا را در فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شده و آماده سرو کردن شوند.

منبع: آلامتو

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کباب کوبیده - پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه کباب کوبیده

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم دارد کباب است که دارای انواع زیادی است. یکی از انواع کباب ها، کباب کوبیده است که طرفداران بیشماری دارد. این کباب 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، لقمه ای، کباب کوبیده نگینی و کباب کوبیده زعفرانی.در ادامه طرز تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.