صفحه اصلی / مالی و اقتصادی / بیمه / دانستنی هایی در رابطه با بیمه درمان تکمیلی
دانستنی هایی در رابطه با بیمه درمان تکمیلی- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

دانستنی هایی در رابطه با بیمه درمان تکمیلی

#بیمه_تکمیلی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

با توجه به گسترش امکانات و تکنولوژی جدید درمانی و افزایش روز افزون هزینه های پزشکی، بیمه درمان تکمیلی پوشش مناسبی برای رفع نگرانی های جدی بیمه گزاران و امکان خوبی برای تأمین بخش مهمی از هزینه های مازاد بر تعرفه های بیمه تأمین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و … بیمه شدگان در زمان بروز بیماری ها و حوادث می باشد.

پوشش های اصلی این گونه بیمه نامه ها عبارتند از: جبران هزینه جراحی و بستری شدن در بیمارستان، اعمال جراحی های مهم، زایمان طبیعی و سزارین، هزینه های سرپائی شامل انواع اسکن، MRI، سونوگرافی، ماموگرافی، اکو، کاردیوگرافی، جراحی های محدود، تست ورزش، نوار عضله، عصب و مغز، رفع عیوب انکساری چشم و لیزر درمانی می باشد.

پوشش های اضافی مانند جبران هزینه های دارو و ویزیت، خدمات آزمایشگاهی، فیزیوتراپی، سمعک، عینک و لنز طبی، خدمات دندانپزشکی نیز با دریافت حق بیمه اضافی قابل ارائه می باشد.

از دیگر مزایای این نوع بیمه نامه انتخاب آزادانه بیمه شدگان برای استفاده از مراجع درمانی طرف یا غیر طرف قرارداد بیمه گر می باشد.

میزان حق بیمه ماهانه سرانه هر بیمه شده بستگی کاملی به سقف و نوع تعهدات و تعداد بیمه شدگان دارد.

در بیمه های درمان تکمیلی بیمه گزار می تواند با پرداخت حق بیمه اضافی فرانشیز تعهدات بیمارستانی و جراحی و زایمان را تا ۱۰% کاهش دهد.

انواع بیمه درمان

بیمه های درمان تکمیلی عمدتاً به صورت گروهی صادر می شود و صدور آن به صورت انفرادی مقدور نمی باشد. بیمه گزار می تواند تمامی کارکنان و یا حداقل ۷۰ درصد آنان به همراه اعضای خانواده تحت تکفل قانونی را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار دهد و انواع آن عبارتند از :

بیمه های درمان کامل (فول درمان):

در این نوع بیمه نامه ها بیمه گر متعهد است کلیه هزینه های درمان بیمه شدگان را براساس میزان تعهدات و سایر شرایط مندرج در قرارداد جبران نماید.

بیمه های درمان تکمیلی (مازاد درمان) :

در این نوع بیمه نامه ها بیمه گزاران دارای بیمه گر اول یا پایه هستند و بیمه گر دوم متعهد جبران بخشی از هزینه های درمان براساس تعهدات و سایر شرایط مندرج در قرارداد فیمابین می باشد. تمام یا بخشی از فرانشیز تعین شده در بیمه های درمان تکمیلی معمولاً از طرف بیمه گر اول تأمین می شود.

بیمه درمان خانواده  :

در این نوع بیمه ها اعضای یک خانواده با شرایط ویژه ای تحت پوشش قرار می گیرند صدور این گونه بیمه نامه ها با حق بیمه ای نسبتاً گران تر از بیمه های گروهی و منوط به سلامتی کامل بیمه شدگان در زمان صدور می باشد .

مدارک موردنیاز جهت صدور معرفی نامه:

– درخواست کتبی بیمه گذار با ذکر مشخصات کامل بیمه شده ؛

– گواهی پزشک معالج مبنی بر اعلام نوع بیماری و ضرورت بستری، انجام عمل جراحی و یا درمان طبی ؛

– اعلام نام بیمارستان یا مرکز درمانی مورد نیاز بیمه شده از طرف پزشک معالج ؛

– تأیید پزشک معتمد شرکت جهت صدور معرفی نامه.

منبع: بیمه ملت

این مطالب را نیز ببینید!

دانستنی هایی در رابطه با بیمه آتش سوزی- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

دانستنی هایی در رابطه با بیمه آتش سوزی

بیمه آتش سوزی، توافقی است که بین بیمه گر از یک سو و بیمه گذار از سوی دیگر حاصل می شود و در قالب بیمه نامه متجلی می گردد. بدین قرار که بیمه گر(شرکت بیمه) در مقابل دریافت وجهی متعهد می گردد که زیان های مالی بیمه گذار را در مقابل خطراتی که تحت پوشش قرار گرفته، جبران نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.