دکتر منصور رضایی در گفتگو با خبر فوری درباره سبک تغذیه در خانوارهای ایرانی، اظهار داشت: خانوادههای ایرانی به راحتی چیپس و پفک و پشمک میخرند ولی مرغ و گوشت و میوه نمیخرند.
وی افزود: اقتصاد برای برخی بهانه است، آنها حاضرند برای خرید نان خامهای پول بدهند اما شیر ماست و لبنیات نخرند.
او خاطر نشان کرد: اگر در سن مناسب برای تغذیه کودکان خرج نکنید باید در سنین بالاتر برای CCU و ICU هزینه کنید.
رضایی گفت: خانوادههایی که به مصرف نان لواش عادت میکنند، به ندرت نان بربری تهیه میکنند. گرچه کالری دریافتی از طریق هر دو آنها مشابه است، اما این تنوع برای رسیدن ریزمغذی های بیشتر و متنوعتر لازم است.
رئیس دپارتمان تغذیه بیمارستان مسیح دانشوری اضافه کرد: مهم ترین نکته در تغذیه تنوع است. شاید یک کودک در روز ۵ پرتقال هم مصرف کند، اما فقط ویتامین پرتقال اول جذب و بقیه دفع میشود. اگر همان را از چند نوع میوه دریافت کند، ویتامین بیشتری جذب و سیستم ایمنی وی نیز تقویت می شود.
رضایی ادامه داد: ذائقه بچه ها در کودکی شکل میگیرد و مهدکودک و مدرسه مهمترین و بهترین زمانهای اصلاح عادات تغذیه ای هستند.