صفحه اصلی / اجتماعی / لزوم بازنگری مباحث درسی آموزش و پرورش

لزوم بازنگری مباحث درسی آموزش و پرورش

دانستنی آنلاین: جانشین معاون اجتماعی ناجا گفت: سن آموزش برخی مباحث در مقاطع تحصیلی نیازمند بازنگری است و باید برنامه های طراحی شده درسی به اجتماع نزدیک‌تر شود. 

به گزارش پایگاه خبری دانستنی آنلاین به نقل از فارس، سردار ابراهیم کریمی با بیان اینکه از منظر پلیس اگر آسیب‌های اجتماعی توسط دستگاه‌های مربوطه کنترل نشود سرریز آن به کارهای سلبی و پلیسی می‌رسد که خوشایند نیست، افزود: آسیب‌های اجتماعی در شهرها و استان‌ها و حتی مقاطع تحصیلی مختلف متفاوت هستند اما آنچه مسلم است اینکه باید در آموزش و پرورش به آموزش مهارت‌های اجتماعی و زندگی پرداخته شود.

وی ادامه داد: سن اعتیاد در حال پایین آمدن است و سن مصرف تفننی سیگار ۱۴ تا ۱۵ سال است اما اگر اعتیاد باشد به ۱۷ تا ۱۸ هم سال می‌رسد؛ با وجود تلاش‌های صورت گرفته هنوز به نقطه درست و مطمئن نرسیده‌ایم.

کریمی با اشاره به اینکه اعتیاد، دوست‌یابی و هم‌باشی‌ها از جمله آسیب های اجتماعی سنین نوجوانی هستند، گفت: فضای مجازی هم هست که جوانان ما باید شناخت جامعی پیدا کنند تا کمتر آسیب ببینند؛ لازم است تولید محتوا در آموزش و پرورش در این حیطه بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

جانشین معاون اجتماعی ناجا درباره رشد آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانش‌آموزی، اظهار کرد: آسیب ها رشد دارد اما به نسبت جامعه نیست و کنترل شده‌تر است. این رشد، آهسته است نه آنقدر شدید که وضعیت اضطراری را رقم بزند؛ البته وضعیت خطرناک است چراکه انتظار نداریم کودکان و نوجوانان در این عرصه وارد شوند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی آمار مصرف سیگار در ۴۸ درصد پسرهای تهرانی گفت: این آمار کاملا اشتباه است؛ این آمار یعنی اینکه از هر دو دانش‌آموز باید یکی سیگاری باشد، در حالی که ما چنین آماری را نمی بینیم؛ به نظر می‌رسد مصرف سیگار باید در سطح خیلی پایین‌تری باشد.

سردار کریمی درباره وضعیت مشاوره در مدارس نیز بیان کرد: همه ۱۴ میلیون نیازمند مشاور نیستند و باید پیشگیری و آموزش انجام شود تا فرد نیازمند مشاور نشود؛ برنامه های مشترکی با آموزش و پرورش داریم.

وی ادامه داد: چهار هزار مربی فعال آموزش همگانی داریم که روی مباحث پیشگیرانه کار می‌کنند و بخش عمده‌ای از آنها در آموزش و پرورش و مدارس هم فعالیت می کنند؛ تلاش می‌کنیم اجازه ندهیم یک آسیب به جرم و مراحل بعدی برسد.

جانشین معاون اجتماعی ناجا با بیان اینکه تقریبا به همه مدارس در موضوعات مختلف سر می زنیم، اضافه کرد: مربیان در استان‌ها توزیع شدند و بر اساس برنامه به آموزش و پرورش مراجعه می‌کنند؛ ۶ موضوع را استخراج کردیم که یکی از آنها نزاع و درگیری است.

وی تصریح کرد: واحدهای آموزش همگانی وظیفه سرکشی به مدارس را دارند؛ بر اساس تفاهم‌نامه همکاری با آموزش و پرورش، عمل می کنیم.

این مطالب را نیز ببینید!

انقلاب اسلامی ایران چگونه به پیروزی رسید؟

از سال ۴۲ تا ۵۷، اجتماعات بسیاری توسط رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.