مصطفی معروفخانی افزود: نوسان قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت استفاده شده در آن فرآورده دارد و معمولا ۹۰ درصد از گوشت مغز ران گوساله استفاده می شود و ۱۰ درصد نیز افزودنی های مجاز خوراکی همچون سویا، پودر یخ و ادویه جات است.
وی گفت: ما در واقع حلقه آخر توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و نظارت حداکثری بر فروشگاهای توزیع این محصولات داریم.
حذف ارز نیمایی دلیل گرانیها؟
دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران بیان کرد: از زمان حذف ارز نیمایی برای تامین نهاده های دامی شاهد افزایش قیمت گوشت و مرغ و فرآوردههای لبنی هستیم.
جمال حسین زاده، افزود: نمی توان بدون در نظر گرفتن مکانیزم فرآیند عرضه و تقاضا و با قیمت های دستوری بازار را مدیریت کرد، چرا که قیمت اعلامی دولت با قیمت کشتارگاه ها تفاوت زیادی دارد.