صفحه اصلی / اجتماعی / چرا سوسیس و کالباس گران شد؟

چرا سوسیس و کالباس گران شد؟

مصطفی معروف‌خانی افزود: نوسان قیمت فرآورده های گوشتی بستگی به میزان گوشت استفاده شده در آن فرآورده دارد و معمولا ۹۰ درصد از گوشت مغز ران گوساله استفاده می شود و ۱۰ درصد نیز افزودنی های مجاز خوراکی همچون سویا، پودر یخ و ادویه جات است.

وی گفت: ما در واقع حلقه آخر توزیع فرآورده های گوشتی هستیم و  نظارت حداکثری  بر فروشگاهای توزیع این محصولات داریم.

حذف ارز نیمایی دلیل گرانی‌ها؟

دبیر انجمن صنایع فرآورده های گوشتی ایران بیان کرد: از زمان حذف ارز نیمایی برای تامین نهاده های دامی شاهد افزایش قیمت گوشت و مرغ و فرآورده‌های لبنی هستیم.

جمال حسین زاده، افزود: نمی توان بدون در نظر گرفتن مکانیزم فرآیند عرضه و تقاضا و با قیمت های دستوری بازار را مدیریت کرد، چرا که قیمت اعلامی دولت با قیمت کشتارگاه ها تفاوت زیادی دارد.

این مطالب را نیز ببینید!

انقلاب اسلامی ایران چگونه به پیروزی رسید؟

از سال ۴۲ تا ۵۷، اجتماعات بسیاری توسط رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.