صفحه اصلی / راهنمای خرید / راهنمای خرید پکیج دیواری

راهنمای خرید پکیج دیواری

#راهنمای_خرید_پکیج #دانستنی #بیشتر_بدانیم

پکیج دیواری دستگاهی است که جایگزین موتورخانه مرکزی شوفاژ گردیده و آب گرم مورد نیاز جهت تأمین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شست و شو، استحمام و غیره را فراهم می نماید.

در حال حاضر، پکیج دیواری متداول ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیا است. بنابراین در هنگام خرید یا نصب پکیچ باید نکاتی را در نظر گرفت.

عدم اشغال فضای مفید، ایمنی بسیار بالا، استقلال کامل هر واحد مسکونی و رضایت کامل و کافی از عملکرد پکیج دیواری، تقریباً جایی برای تردید در استفاده از این سیستم در منازل و واحدهای تجاری باقی نمی گذارد.

راندمان بالا و مصرف بهینه سوخت گاز، از دیگر عواملی هستند که دستگاه های اجرایی را نیز تشویق به توسعه استفاده از پکیج دیواری می نمایند.

پکیج دیواری، که فقط نوع فن دار آن از نظر استانداردهای معتبر دنیا تأیید می گردد، علاوه بر تأمین گرمایش داخل خانه یا محل تجاری، از طریق رادیاتور یا فن کوئل یا گرمایش از کف، آب گرم بهداشتی را نیز بصورت فوری در اختیار مصرف کننده قرار می دهد. همچنین ترکیب این دستگاه با کولر گازی از طریق یک کویل آب گرم، می تواند علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، گرمایش مطبوع تر و ارزان تری را برای مصرف کننده مهیا سازد.

استفاده از دودکش مخصوص، کواکسیال (دو جداره) در هنگام نصب پکیج دیواری، این امکان را فراهم می نماید که علاوه بر خروج دود ناشی از کار کرد دستگاه به محیط خارج، هوای مصرفی مورد نیاز دستگاه نیز از محیط خارج تأمین و در نتیجه ایمنی کاملی برای مصرف کننده فراهم می گردد.

انتخاب پکیج مناسب و استاندار

دودکش ساختمان، متراژ ساختمان، مقدار مورد نیاز آب گرم مصرفی و تأمین اکسیژن مورد نیاز دستگاه از پارامترهای مهم برای انتخاب پکیج دیواری است.

علاوه بر این که به ازاء هر کیلووات توان دستگاه یک متر مکعب فضا نیاز است، فضای اتاق محل نصب دستگاه نیز باید به محیط هوای آزاد بیرون از اتاق محل نصب دستگاه بوسیله یک دریچه دائماً باز ارتباط داشته باشد تا اکسیژن مورد نیاز دستگاه از محیط بیرون از اتاق محل نصب دستگاه تأمین گردد و هم در صورت نشتی احتمالی، گاز در محیط اتاق جمع نشود.

 مواردی که باید قبل از خرید و یا در حین نصب پکیج دیواری به آنها توجه شود:

فشار آب شهر در محل نصب پکیج دیواری می باید حد اقل ۱ و حد اکثر ۳.۵ اتمسفر باشد.

در صورتی که بخشی از مسیر دودکش پکیج دیواری، به صورت افقی(بیش از ۳۰ سانتی متر) باشد، استفاده از پکیج های فن دار الزامی است.

در صورتی که محل نصب پکیج دیواری گازسوز در بالکن یا فضای باز می باشد، باید از وزش مستقیم باد یا جریان تند هوا محفوظ شده باشد.

با توجه به هد پمپ سیر کولاتور در دستگاه های پکیج گرمایشی، حد اکثر طول لوله کشی افقی آب برای رادیاتور های شوفاژ حدود ۳۵ متر می باشد.

ظرفیت حرارتی پکیج های دیواری و زمینی با قدرتی از ۲۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ وات بر ساعت ساخته می شوند و آن ها را مناسب برای واحد های مسکونی از ۶۰ تا ۳۵۰ متر مربع با ظرفیت های ۲۰ تا ۳۵ هزار وات بر ساعت در نظر می‌گیرند.

در محل هایی که ارتفاع از سطح دریا بیشتر باشد به ازء هر ۶۰۰ متر ارتفاع اضافی ۳۰% از ظرفیت حرارتی ناشی از احتراق کاسته می‌شود و در نتیجه کلیه ی دستگاهای احتراقی دارای ظرفیت خروجی کمتری خواهند بود.

برای جلوگیری از رسوب گرفتن مبدل ( به خصوص برای شهر هایی که درجه سختی آب آن بالا است ) استفاده از یک رسوب زدای مغناطیسی مناسب در مسیر ورودی آب سرد به دستگاه را باید در زمان نصب پکیج دیواری نصب نمود.

کدام پکیج برای منزل شما ایده آل تر است؟

تا زیر بنای ۲۴۰ متر مربع: میزان آبدهی یک پکیج دیواری ۲۴ کیلو وات ( ۲۴۰۰۰ وات )، ۷ لیتر در دقیقه آب ۵۰ درجه سانتی گراد می باشد که برای منزل مسکونی معمولی با یک حمام و یا یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است.

تا زیر بنای ۲۸۰ متر مربع: میزان آبدهی یک پکیج دیواری ۲۸ کیلووات ( ۲۸۰۰۰ وات )، ۸ لیتر در دقیقه آب ۵۰ درجه سانتی گراد می باشد که برای منزل مسکونی با یک حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه مناسب است، ولی برای منزل مسکونی که دارای دو حمام و یک سرویس بهداشتی و آشپزخانه می باشد مناسب نیست.

تا زیر بنای ۳۰۰ متر مربع: میزان آبدهی پکیج دیواری ۳۵ کیلووات ( ۳۵۰۰۰ وت )، ۱۰ لیتر در دقیقه آب ۵۰ درجه سانتی گراد می باشد که برای واحدی که دارای ۲ حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه می باشد مناسب است.

محلی که برای نصب پکیج دیواری انتخاب می‌شود باید دارای شرایط ذیل باشد.

بالای اجاق گاز و سایر وسایل گرمازا نباشد.

حداقل فاصله ی دستگاه از دیوار مقابل یک متر باشد.

حداقل فاصله از دیوار یا کابینت مجاور از طرفین ۱۵سانتی متر باشد.

حداقل فاصله از کف تا زیر پکیج ۱۲۰سانتی متر باشد.

حدالاقل فاصله ی عمودی از کلاهک تعدیل پکیج تا دریچه دودکش باید ۳۰ سانتی متر باشد.

هرگز نباید کلاهک تعدیل پکیج دیواری را به دریچه دودکش داخل دیوار نصب نمود و حداقل ۳۰ سانتیمتر پایین تر از دریچه دودکش نصب گردد و هر چه بتوان دستگاه را نسبت به دریچه دودکش پایین تر نصب گردد بهتر است. زیاد شدن فاصله پکیج به دریچه باعث زیاد شدن مکش دستگاه می شود.

در صورتیکه قصد خرید پکیج دیواری دودکش دار دارید و می خواهید پکیج را در داخل کابینت نصب کنید، حتماً توجه کنید که دستگاه برای احتراق نیاز به اکسیژن دارد و باید درب کابینت کرکره ای باشد تا پکیج، اکسیژن مورد نیاز خود را از محیط دریافت کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

این مطالب را نیز ببینید!

نکات کلیدی برای یک خرید خوب-درست مصرف کنیم-آگاهی مصرف-آموزش همگانی

نکات کلیدی برای یک خرید خوب

یکسری از راه کارها وجود دارند که می توانند خرید کالاها را برای ما راحت تر و هدفمند تر کنند تا با برنامه ریزی خرید کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.