صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / طرز تهیه رشته خوشکار

طرز تهیه رشته خوشکار

#رشته_خوشکار #دانستنی #بیشتر_بدانیم

رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای می‌خورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازه‌هایی که رشته خوشکار می‌فروشند، آن را پیش رویتان تهیه و سرخ می‌کنند و داغ و برشته تحویلتان می‌دهند.

در این نوشتار، طرز تهیه رشته خوشکار را جهت استفاده علاقه مندان توضیح می دهیم .

 مواد لازم :

 آب                           ۴ پیمانه

 مغز گردو چرخ شده     ۱۰۰ گرم

شکر                           ۵/۱پیمانه

 مغز هل ساییده شده    به میزان لازم

 آرد برنج                    ۲ پیمانه پلو پز

 روغن مایع                  برای سرخ کردن

دارچین                       یک قاشق مرباخوری

مواد لازم برای شربت :

  آب          ۵/۱ لیوان

 شکر           به میزان لازم

 دارچین               یک قاشق مرباخوری

 طرز تهیه شربت :

 آب و شکر را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا قوام بیاید.

از روی حرارت بر می‌داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه مایه خوشکار :

 مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می‌کنیم به حدی که چسبندگی میان آن‌ها ایجاد شود.

 طرز تهیه:

 ابتدا برنج را می‌شوییم و چند ساعتی آن را خیس می‌کنیم .

بعد آن را روی دستمالی می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.

سپس برنج را آسیاب می‌کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد. )

آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و چند ساعتی آن را کنار می‌گذاریم.

سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده است، به آرامی خالی می‌کنیم.

مایه به دست آمده را در ظرف مخصوص شانه خوشکار می‌ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).

یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم .

انگشتان را روی تک‌تک سوراخ‌های شانه می‌گذاریم و آن را روی سینی قرار می‌دهیم و یکباره انگشتان را بر می‌داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می‌کنیم.

طرز تهیه رشته خوشکار

 بعد از چند ثانیه آن را برمی‌داریم و روی پارچه تمیزی قرار می‌دهیم.

بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می‌کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می‌آوریم .

طرز تهیه رشته خوشکار

از مایه، وسط روی یک سمت از آن می‌ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می‌آوریم و با کناردست‌ اطراف آن را می‌چسبانیم.

 تمام مایه را به همین روش انجام می‌دهیم.

طرز تهیه رشته خوشکار

 سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می‌کنیم .

سپس در شربت می‌غلتانیم و در ظرف مناسبی می‌چینیم.

منبع: بیتوته

این مطالب را نیز ببینید!

طرز تهیه کباب کوبیده - پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

طرز تهیه کباب کوبیده

یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم دارد کباب است که دارای انواع زیادی است. یکی از انواع کباب ها، کباب کوبیده است که طرفداران بیشماری دارد. این کباب 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، لقمه ای، کباب کوبیده نگینی و کباب کوبیده زعفرانی.در ادامه طرز تهیه این کباب خوشمزه و لذیذ را آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.