صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ
چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

چیکن کاسیاتولی یک خوراک مرغ ایتالیایی بسیار لذیذ

#چیکن_کاسیاتولی #خوراک_مرغ_ایتالیایی #دانستنی #بیشتر_بدانیم

خوراک مرغ ایتالیایی یا چیکن کاسیاتولی یک غذای بسیار لذیذی است که با مواد مغذی تهیه می شود در این پست به شما طریقه ی درست کردن خوراک مرغ ایتالیایی را آموزش می دهیم، علاوه برآن به بیان خواص یکی از مواد تشکیل دهنده آن یعنی خواص بادنجان می پردازیم که اکثر مردم از خواص موجود در آن بی اطلاعند.امیدواریم که مورد توجه قرار گیرد.

 مواد لازم خوراک مرغ ایتالیایی ۶-۸ سرو :

 مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

بادنجان ۱ سانتی خرد شده ۵فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری
 کدو سبز ۱ سانتی خرد شده  ۳ عدد متوسط ۱۰۰  ۱۰۰ گرم / ۱۸ کالری
کره ذوب شده ۵قاشق غذاخوری ۱۰۰   گرم / ۷۳۷ کالری
روغن زیتون ۱  قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
آرد نصف فنجان ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
نمک  ۵/۱ قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
ران مرغ بدون پوشت و استخوان ۹۰۰    گرم ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
کره ۳ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۷۳۷ کالری
پیاز ۱ سانتی خرد شده ۱عدد متوسط ۱۰۰ گرم / ۳۶ کالری
سیر خرد شده ۴  حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
فلفل قرمز خرد شده ۲ عدد ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
سبزیجات معطر دلخواه ۲  قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۳۳ کالری
آب مرغ ۱ فنجان ۱۰۰ گرم / ۵۰ کالری
گوجه فرنگی کباب شده ۸۴۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۴۹ کالری

طرز تهیه خوراک مرغ ایتالیایی :

*.  فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.کدو و بادنجان را کره و روغن زیتون مخلوط کنید و روی سینی فر در یک لایه بریزید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بگذارید بپزند تا نرم شوند و سپس کناری بگذارید.

*. در این حین آرد و نمک را مخلوط کرده و در پلاستیکی بریزید و تکه های مرغ را که ۱ سانتی خرد کرده اید در پلاستیک ریخته و درش را بسته و هم بزنید تا کاملاً به آرد آغشته شوند. ۱ قاشق غذاخوری کره را در تابه ای روی حرارت متوسط به بالا ذوب  کنید.

*. مرغ ها را در چند قسمت در کره سرخ کنید تا طلایی شوند و در صورت نیاز کره بیشتری به تابه بیفزایید. مرغ ها را از تابه بیرون بیاورید. پیاز و ۲ قاشق غذاخوری کره را به تابه اضافه کنید و رویش نمک پاشیده به مدت ۵-۷ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

*. سیر و فلفل را اضافه کرده ۱-۲ دقیقه تفت دهید و سپس سبزیجات معطر را اضافه کنید.آب مرغ را اضافه کرده و با قاشق چوبی کف تابه بکشید تا گوشتهای چسبیده به کف تابه جدا شود سپس گوجه ها را اضافه کرده به جوش بیاورید و کدو و بادنجان را اضافه کرده مخلوط کنید.

*. مرغ را هم اضافه کرده در ظرف را بگذارید و ۲۰-۲۵ دقیقه ملایم بجوشانید تا مرغ ها مغز پخت و نرم شوند و به صورت جداگانه یا همراه با پاستا یا برنج سرو نمایید.

خوراک مرغ ایتالیایی شما آماده است. نوش جان

خواص بادمجان :

*. ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده خون را داراست و قابض بوده و می توان از آن برای درمان احتلام بانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.

*. خوردن بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ می دارد. بادمجان برطرف کننده یبوست است. برگ ها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانید این جوشانده درمان اسهال خونی است.

منبع: آکا ایران

این مطالب را نیز ببینید!

ارتباط مصرف غذاهای سرخ کرده با مرگ قلبی ناگهانی، چیست؟

تحقیق جدید نشان می دهد، بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.