#چیکن_مارسالا #دانستنی #بیشتر_بدانیم
مراحل تهیه غذا:
مرحله ۱
دو عدد تخم مرغ را در ظرفی می شکنیم و با چنگال هم میزنیم و کنار می گذاریم و آرد و پودر سوخاری را هر کدام در ظرفی جداگانه می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله ۲
استخوان ها از سینه ی مرغ حتماً باید جدا شده باشند و به گوشت مرغ نمک و فلفل میزنیم و مرغ را در آرد فرو می بیریم و سپس در تخم مرغ فرو می بریم و بار آخر در پودر سوخاری فرو می بریم تا همه ی قسمت های مرغ به پودر سوخاری آغشته شوند.
مرحله ۳
تابه را گرم می کنیم و روغن را در تابه می ریزیم و دو طرف مرغ را سرخ می کنیم.
مرحله ۴
حال نوبت تهیه ی سس این غذاست : کره را در تابه ای ذوب می کنیم و سیر خرد شده را اضافه می کنیم و قارچ های حلقه شده یا برش زده شده را می ریزیم و دو قاشق آرد اضافه می کنیم و به مدت نیم ساعت می پزیم.
مرحله ۵
آب مرغ و مارسالا را به تابه اضافه و مخلوط می کنیم. ۵ دقیقه دیگر غذا آماده است.
مواد لازم:
نیم کیلو قارچ
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ حبه سیر خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آرد
۱/۲ فنجان مارسالا
نصف فنجان آب مرغ
۲ قاشق غذاخوری آب
۲عدد تخم مرغ
۱ فنجان پودر سوخاری ریز ساده
۱ فنجان آرد
۷۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان و پاک شده که از پیش آن را کوبیدهاید تا حدی که ضخامتی حدود نیم سانتی متر داشته باشد.
۳ قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل
بنا به سلیقه می توانید به سس این غذا نمک و فلفل اضافه کنید.
منبع: لذت آشپزی