صفحه اصلی / خانه و خانواده / آشپزی / روش تهیه لازانیای گوشت و قارچ
روش تهیه لازانیای گوشت و قارچ- پایگاه اینترنتی دانستنی ایران

روش تهیه لازانیای گوشت و قارچ

#روش_تهیه_لازانیا #دانستنی #بیشتر_بدانیم

لازانیای گوشت و قارچ یک غذای ساده و مغذی است که مورد پسند همه افراد خانواده بخصوص کودکان و نوجوانان است. با توجه به این که برای تهیه این غذا از مواد مختلف غذایی از جمله سبزیجات، مواد پروتئینی، لبنیات، غلات و… استفاده می شود، از کالری بالایی برخوردار است که به آن اشاره شده است.

مواد لازم برای تهیه لازانیای گوشت و قارچ

گوشت چرخ‌کرده                          یک کاسه ماست‌خوری

رب گوجه‌فرنگی                            یک قاشق غذاخوری

پیاز                                              یک عدد

لازانیا                                           ده ورق

روغن                                           نصف فنجان

پنیر پیتزا                                      سیصد گرم

فلفل دلمه‌ای                               یک عدد

آرد گندم                                      یک و نیم قاشق

کره                                              یک بسته صد گرمی

قارچ                                            دویست گرم

خامه                                           پنجاه گرم

شیر                                            یک لیوان

نمک و فلفل                                به میزان لازم

 با این مقدار مواد لازم به اندازه یک ماهی تابه بزرگ از «لازانیا گوشت و قارچ» خواهیم داشت.

 طرز تهیه لازانیای گوشت

یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن پیاز داغ می‌کنیم. سپس روغن آن را جدا کرده، دویست گرم گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده، هم می‌زنیم.

یک قاشق رب گوجه، قارچ خردکرده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم.

آرد را در یک ظرف تفلون ریخته، شیر را کم‌کم اضافه کرده هم می‌زنیم.

ظرف را روی شعله قرار داده، مرتب هم می‌زنیم تا مایه غلیظ شود و جوش آید. کمی نمک اضافه می‌کنیم. پنجاه گرم کره اضافه کرده مرتب هم می‌زنیم تا کره ذوب شود.

ظرف را از روی شعله برداشته، پنجاه گرم خامه (نصف یک قوطی ۱۰۰ گرمی خامه) اضافه می‌کنیم. سس سفید آماده می‌شود.

نصفی از سس سفید را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی لازانیا آماده می‌شود.

در یک ماهیتابه بزرگ آب را جوش آورده و دو قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه می‌کنیم. سپس ورق‌های لازانیا را در آب جوش قرار می‌دهیم.

ورق‌های لازانیا ۶ الی ۸ دقیقه در آب جوش بپزد. سپس ماهیتابه را از روی شعله برداشته و روی ورق‌های لازانیا آب سرد می‌ریزیم.

اگر ورق‌ها را در آبکش برگردانیم، ورق‌ها پاره می‌شوند یا به هم می‌چسبند.

خمیرهای لازانیا را از آب سرد بیرون آورده، روی یک پارچه قرار می‌دهیم تا آب آن‌ها گرفته شود. ته یک ماهیتابه کمی روغن می‌ریزیم و ورق لازانیا را در ماهیتابه می‌چینیم.

روش تهیه لازانیای گوشت و قارچ

کمی پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی، دوباره پنیر پیتزا و یک ورقه لازانیا اضافه می‌کنیم.

این کار را چند مرتبه تکرار می‌کنیم تا ورق‌های لازانیا تمام شود.

بقیه سس سفید را روی آخرین ورقه لازانیا می‌مالیم.

کمی پنیر پیتزا روی سس سفید ریخته و بقیه کره را برش می زنیم و روی پنیر گذاشته، آن را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا حدود ۱۵ دقیقه با شعله کم (حدود ۱۴۰ الی ۱۵۰ درجه) بپزد سپس آن را ۵ دقیقه زیر شعله گریل قرار می دهیم تا روی آن نیز سرخ شود.

لازانیا آماده است آن را در ظرف می‌کشیم.  نوش جان

کالری موجود در لازانیا گوشت و قارچ

مقدار کالری موجود در کل لازانیا حدوداً ۴۷۵۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک چهارم لازانیا حدوداً ۱۲۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک هشتم لازانیا حدوداً ۶۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

منبع: تبیان

این مطالب را نیز ببینید!

ارتباط مصرف غذاهای سرخ کرده با مرگ قلبی ناگهانی، چیست؟

تحقیق جدید نشان می دهد، بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.